Kun tarvitset osaavia logistiikan alan työntekijöitä

Yhteystiedot

Tarvitsetko osaavaa työvoimaa? Haluatko välttyä vaativalta rekrytointiprosessilta?

 

Yhteistyö Innohousen kanssa varmistaa, että yrityksesi saa aina luotettavaa ja joustavaa työvoimaa. Rekrytoimamme kuljetusalan työntekijät valitaan pätevien ja kokeneiden ammattilaisten joukosta. Ulkoistamalla henkilöstöpalvelut meille, voit itse keskittyä rauhassa ydinliiketoimintaasi.

 

Kerro miten voisimme olla mukana kehittämässä tuloksellisia henkilöstöhallinnan ratkaisuja.

Innostuneita ja innovatiivisia ihmisiä.

Sitoudumme voimakkaasti asiakkaamme pyrkimyksiin ja tavoitteisiin kehittää toimintaansa yhdessä kanssamme. Olemme mielellämme mukana rakentamassa uusia toimintamalleja ja järjestelmiä. Luotettavana toimijana olemme parhaimmillamme kumppanuussuhteessa, jossa haetaan vuodesta toiseen kehittyvää tuloksellista yhteistyötä. Elinikäinen oppiminen ja jatkuva parantaminen ovat vahvasti läsnä innostuneessa ja innovatiivisessa työyhteisössä.

Luovuus. Rohkeus. Muutos.

Luovuus ja rohkeus edellyttävät innovatiivisuutta, innostunutta asennetta, uutta ajattelua ja rohkeutta luopua vanhoista toimintatavoista, rohkaisua luovuuteen ja tulevaisuuden näkemistä positiivisena haasteena sekä halua uuden oppimiseen.

Työntekijäpooli

Työntekijäpooli

Kuvassa asiakkaallemme rakentamamme työntekijäpooli. Varausjärjestelmä mahdollistaa työntekijöiden varaamisen 24/7.

Rakennamme ja ylläpidämme asiakkaillemme heidän tarpeisiin räätälöityjä työntekijäpooleja. Poolista asiakkaamme voivat varata heidän osaamisvaatimustaan vastaavan työntekijän vaikka työvuoro kerrallaan. Voit varata järjestelmästämme joko tiettyä henkilöä tai ensimmäistä vapaana olevaa henkilöä. Varausjärjestelmämme avulla ilmoitat juuri sinun pooliisi kuuluville työntekijöille avoimista työvuoroista. Työntekijät varmistavat tulonsa ilmoittamaasi työvuoroon merkkaamalla sen sähköiseen järjestelmäämme. Järjestelmä ilmoittaa edelleen asiakkaallemme avoimien työvuorojen täyttymisestä. Järjestelmämme avulla löydät siis tarpeisiisi sopivan työntekijän nopeasti ilman raskasta puhelinsoittokierrosta mahdollisille tuuraajille. Näin siirrät tehokkaasti aikaasi tukitoiminnoista ydintoimintoihisi.

 

Työntekijäpoolin edut Asiakkaallemme:

  • Löydät vapaana olevan ammattitaitoisen työntekijän helposti ja nopeasti etukäteen toimintoihisi perehdytetyistä työntekijöistä.
  • Tehostat organisaatiosi ajankäyttöä sekä pitkällä että lyhyellä aikavälillä.
  • Varmistat muuttuviin tilanteisiisi vastaavan joustavan työntekijäresurssin.
  • Vähennät ylitöitä ja työntekijöiden ylikuormittumista.
  • Varmistat tuottamasi palvelun laatua tehokkaalla varamiesjärjestelmällä.
  • Voit jättää palkanmaksun ja työsuhteeseen liittyvät muodollisuudet meidän huoleksemme.

Valttimme

Luotettavuuskuvake

Luotettavuus

Saat meiltä luotettavaa palvelua ja oikea-aikaisen avun yrityksesi henkilöstötarpeisiin.

Rohkeuskuvake

Rohkeus

Autamme rohkeiden henkilöstöratkaisujen käyttöön ottamisessa. Ratkaisumme ovat tehokkaita, taloudellisia ja laadukkaita.

Muutoskuvake

Muutos

Olemme kokenut kumppani henkilöstöä koskevien muutosten läpiviemiseen.

Tarvitsetko apua logistiikka-alan rekrytointiin? Ota meihin yhteyttä!

Yhteystiedot