Täytämme logistiikan alan avoimet työpaikat

Etsitkö töitä? Välitämme työpaikat logistiikan ammattilaisille eri puolilla Suomea. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia työtehtäviä. Työsuhteet vaihtelevat toistaiseksi voimassa olevista työsuhteista määrä- ja osa-aikaisiin, tilanteesi ja tarpeidesi mukaisesti.

Rekisteröidy ja hae avoimia työpaikkoja!

Rekisteröitymällä www.innocv.fi sivustolla voit hakea siellä olevia avoimia työtehtäviä. Rekisteröityminen on myös avoin hakemus, jolla olet aina mukana sivustolla avoimeksi tuleviin työtehtäviin! Voit myös tehdä avoimiin työtehtäviin lyhyen vapaamuotoisen hakemuksen, ilman että sinun tarvitsisi rekisteröityä aina uudestaan. Näin voit erottua hyvin muista hakijoista ja tuoda osaamistasi esille.

Luomme edellytykset menestyksekkäälle työsuhteelle

Sovitamme luontevasti yhteen työntekijän ja organisaation odotukset sekä autamme tavoitteidesi saavuttamisessa. Vastuullinen toimintatapamme luo hyvät edellytykset pitkälle ja menestyksekkäälle työsuhteelle.

Innohousessa me arvostamme ammattitaidostaan ylpeitä työntekijöitä, jotka pitävät tärkeänä oman osaamisensa ylläpitämistä ja jatkuvaa kehittämistä.

Työntekijöiltä vaadimme täsmällistä ja reipasta otetta työtehtävien hoidossa sekä hyvää asennetta ja ammatillista ylpeyttä oman työnsä jäljen näkemisestä.

Tunnistitko itsesi, tai arvostatko samankaltaisia asioita? Ota yhteyttä!

Innohouse välittää kuljetusalan avoimet työpaikat valtakunnallisesti.