Innohouse – Logistiikan alan henkilöstöpalvelua kautta Suomen

Yhteystiedot

Innohouse on valtakunnallisesti toimiva logistiikan alan henkilöstöpalvelu, joka yhdistää työpaikat ja osaavat työntekijät. Kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa räätälöityjä kuljetusalan henkilöstöratkaisuja tämän päivän ja tulevaisuuden tarpeisiin. Samalla tarjoamme kuljetusalan työpaikkoja alan koulutusta ja kokemusta hankkineille tekijöille.

 

Asiantunteva henkilökuntamme varmistaa, että yrityksesi saa aina ammattitaitoista ja luotettavaa työvoimaa. Haluamme varmistaa, että sekä rekrytoimamme työntekijät että työnantajat voivat olla täysin tyytyväisiä palveluumme.

Jotta sinä voit keskittyä liiketoiminnan tehostamiseen

Kuljetusalan henkilöstöratkaisujemme avulla yrityksesi voi toimia tehokkaasti, taloudellisesti ja laadukkaasti. Palvelumme vapauttaa resursseja ydinliiketoiminnan kehittämiseen. Ratkaisumme muuttavat kiinteitä kustannuksia muuttuviksi ja sopeuttavat henkilöstöresursseja yrityksen nykytilanteeseen. Henkilöstöratkaisumme tuovat yrityksen toimintaan joustovaraa ja auttavat reagoimaan muuttuviin resurssitarpeisiin.

Ota yhteyttä!

Innohousen visio ja missio

Olemme paras ja innovatiivisin logistiikan henkilöstöpalveluita tuottava yritys Suomessa. Tuotamme asiakkaillemme tehokkuutta, kokonaistaloudellisuutta sekä laatua lisääviä henkilöstöratkaisuja.

Valttimme

  • Luotettavuus: Saat meiltä osaavat ja luotettavat työntekijät kaikkiin yrityksesi tarpeisiin.
  • Innovatiivituus: Löydämme innovatiiviset ratkaisut, jotka palvelevat yrityksesi tämän päivän ja tulevaisuuden tarpeita.
  • Tuloksellisuus: Henkilöstöratkaisumme tuovat sinulle tehokkuutta ja auttavat parantamaan yritystoimintasi tulosta.

Arvot

Luotettavuuskuvake

Luotettavuus

Luotettava, vastuullinen ja ammatillinen toimintatapamme luo edellytykset pitkälle ja menestyksekkäälle yhteistyölle meidän ja asiakkaidemme välille.

Innovatiivisuuskuvake

Innovatiivisuus

Innostunut ja innovatiivinen asenteemme auttaa asiakkaitamme löytämään uutta näkökulmaa henkilöstöratkaisuihin ja luo mahdollisuuden toiminnan jatkuvalle kehittämiselle.

Tuloksellisuuskuvake

Tuloksellisuus

Tuloksellisuus on kaiken liiketoiminnan perusedellytys. Sitoudumme voimakkaasti asiakkaamme kanssa yhdessä asettamien tavoitteiden saavuttamiseen.

Onko sinulla kysyttävää Innohousen henkilöstöpalveluista? Ota rohkeasti yhteyttä!

Yhteystiedot