Logistiikan alan henkilöstöpalvelu: töitä ja tekijöitä

Innohousessa me kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa räätälöityjä kuljetusalan henkilöstöpalveluita kumppanuushengessä tämän päivän ja tulevaisuuden tarpeisiin. Haemme asiakkaidemme kanssa tehokkuutta, kokonaistaloudellisuutta sekä laatua lisääviä toimintamalleja.

Autamme muuttamaan kiinteitä kustannuksia muuttuviksi sekä sopeuttamaan henkilöresursseja nykytilanteeseen sopivaksi. Varmistamme asiakkaillemme joustotekijän, joka mahdollistaa nopean reagoinnin muuttuviin resurssitarpeisiin.

Jotta sinä voit keskittyä liiketoiminnan tehostamiseen

Tarjoamamme kuljetusalan henkilöstöpalvelut mahdollistavat asiakkaillemme tehokkaan ja luotettavan toimintamallin vapauttaen resursseja yhä tuottavamman ydinliiketoiminnan kehittämiseen.

Asiantunteva henkilökuntamme varmistaa, että yrityksesi saa aina ammattitaitoista ja luotettavaa työvoimaa. Haluamme varmistaa, että sekä rekrytoimamme työntekijät että työnantajat voivat olla täysin tyytyväisiä palveluumme.

Tarvitsetko osaavaa työvoimaa?

Ota yhteyttä!

Innohousen visio ja missio

Olemme paras ja innovatiivisin logistiikan henkilöstöpalveluita tuottava yritys Suomessa. Tuotamme asiakkaillemme tehokkuutta, kokonaistaloudellisuutta sekä laatua lisääviä henkilöstöratkaisuja.

Arvot

Luotettavuus

Luotettava, vastuullinen ja ammatillinen toimintatapamme luo edellytykset pitkälle ja menestyksekkäälle yhteistyölle meidän ja asiakkaidemme välille.

Innovatiivisuus

Innostunut ja innovatiivinen asenteemme auttaa asiakkaitamme löytämään uutta näkökulmaa henkilöstöratkaisuihin, luoden mahdollisuuden toiminnan jatkuvalle kehittämiselle.

Tuloksellisuus

Tuloksellisuus on kaiken liiketoiminnan perusedellytys. Sitoudumme voimakkaasti asiakkaamme kanssa yhdessä asettamien tavoitteiden saavuttamiseen.